Mit navn er Benedicte Bojesen, født i 1971. Jeg har arbejdet indenfor sundhed siden 2005. 

Mine uddannelser er:

  • 2022: Integrativ medicin, ECIM Paris, uddannet til at behandle kroniske sygdomme, IBD, inflammation, IBS, SIBO og SIFO, overvækst af bakterier, virus, med svampesporer og kostomlægning
  • 2020: Metakognitiv terapeut, Neokognitiv Institut, KBH
  • 2019: Kosmetisk Akupunktør, Institut Chuzhen Paris
  • 2018: Stresscoach, Hogrefe KBH
  • 2015: Master Akupunktør, Akupunktur Universitetet KBH, Aulum
  • 2013: Food and Health Consultant i Functional Medicine, KBH
  • 2012: Kosmetisk Akupunktør, KBH
  • 2005: Statsautoriseret Kosmetiker med speciale i hudsygdomme, KBH

 

Hvad jeg kan hjælpe med:

Jeg laver sundhedsfremmende og forebyggende konsultationer, som indebærer rådgivning og vejledning indenfor mikrobiota, tarmens sundhed, kostplan, stressvejledning og træningstips.

Jeg arbejder både med forebyggelse og behandling af specifikke sygdomme som autoimmune sygdomme, heriblandt især mave/tarm sygdomme IBD, rygsøjlegigt, gigt, inflammation, IBS, smerter kroniske som akutte, stress, søvnproblemer, allergi, vitamin-og mineralmangel, eksem, acne og Rosacea.

Jeg laver kosmetisk akupunktur, for korrektion af ansigtslammelse, hudsygdomme, eller opstramning af væv og muskler.

Jeg brænder for sundhed og for at hjælpe andre med autoimmune sygdomme og mave/tarm problemer, som jeg selv har haft, så de også kan få et godt liv unden smerter.

Jeg følger med i nyeste forskning omkring sundhed, træning og optimering af kroppen, både i ind,- og udland, især i forhold til autoimmune sygdomme, som jeg selv og min søn lider af. Jeg har prøvet stort set alle kostregimer af på mig selv. Det jeg tilbyder, er gennemtestede, videnskabsunderbyggede behandlinger med stor effekt. De er tilpasset den enkelte patient, med individuel kostplan, da der ikke findes "one size fit all".

Der er ingen hokus pokus, det er hårdt arbejde, men vi går frem med små skridt af gangen. Hvis jeg kan, kan du også.